woensdag, september 21

Electrische ellende

Als eerste de accu eruit gehaald en aan de lader gezet, ik weet niet of het goed komt want de klemspanning zat nog maar op 5 V. Het zou mooi zijn als hij nog te redden is.
Bij het bekijken van de motor hadden we (Kasper en ik) al gezien dat de de draden tussen dynamo en spanningsregelaar zeikheet werden. Dat heb ik dus als eerste uit de plakband gehaald.
De draden hebben dus sluiting gemaakt, alles is gesmolten!


Een stukje verderop worden de draden door een gat met scherpe randen gevoerd, hier was de isolatie er ook al bijna afgesleten!



De andere draden worden uiterst 'professioneel' via kroonsteentjes verbonden!


Dit zooitje prutswerk is gedaan bij het vervangen van de spanningsregelaar. Als ik de vorige eigenaar mag geloven is de motor in onderhoud geweest bij twee verschillende, zeer gerenomeerde, Ducati specialisten. Daar wordt je niet echt blij van.
De bedrading heb ik vervangen en dan de accu van de Monster erin.... vroemmmm! Hij doet het. Een klein stukje rijden en alles lijkt te werken. Thuis de kuip er weer opgezet en dan kan hij morgen serieus uitgeprobeerd worden.

1 Comments:

At 9:55 a.m., Anonymous 逆円助 said...

さあ、今夏も新たな出会いを経験してみませんか?当サイトは円助交際の逆、つまり女性が男性を円助する『逆円助交際』を提供します。逆円交際を未経験の方でも気軽に遊べる大人のマッチングシステムです。年齢上限・容姿・経験一切問いません。男性の方は無料で登録して頂けます。貴方も新たな出会いを経験してみませんか

 

Een reactie posten

<< Home